Appartement Arlberg - 5 personen


 
Deel deze accommodatie via:
5
Chalet.nl logo

Appartement Arlberg ligt op 2 km van het sfeervolle centrum van Sankt Anton am Arlberg. Op ca. 3 km liggen de skiliften en pistes van het veelzijdige Ski Arlberg skigebied. Dit is gemakkelijk te bereiken met de gratis skibus. De skibushalte ligt op 10 meter van het appartement vandaan en brengt je binnen 5 minuten naar de liften en pistes.
Het skioord heeft ondanks haar populariteit toch haar gemoedelijke karakter weten te behouden. Sankt Anton am Arlberg staat bekend om de bruisende aprés-ski met een gezellige dorpskern. Je vind hier veel terrassen, mooie winkels, verschillende restaurants, pubs en vele mogelijkheden. Zo kun je na een dag skiën de dag gezellig afsluiten met een welverdiend drankje.
Het typisch Oostenrijkse chalet Arlberg heeft een rustige ligging in de wijk St. Jakob. In de woning bevinden zich twee appartementen, waarvan wij er één aanbieden. Het comfortabele appartement is gezellig ingericht en vanaf het balkon heb je een prachtig uitzicht over de omliggende besneeuwde bergen. Er is een aparte ruimte waar je fijn je ski- of snowboardmateriaal kunt opbergen en er is een parkeerplaats. Ook is er een slee die de eigenaar beschikbaar stelt. Verder beschikt het appartement over Wi-Fi en is er broodjesservice mogelijk.

Boekingsinformatie

Ligging appartement arlberg - 5 personen

De ligging van "appartement arlberg - 5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.