Chalet-appartement Bergspitz inclusief catering en privé-sauna - 6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Chalet-appartement Bergspitz is gelegen op een rustige locatie in Sankt Anton am Arlberg, op ca. 1,2 km van de piste en cabinelift Galzigbahn. Je kan ook te voet gaan via een tussendoor weg en dan is het op 650 meter afstand. De cabinelift brengt je naar het grote skigebied Ski Arlberg, waar je meerdere kanten op kan gaan met meer dan 300 km aan pistes. Voor zowel de beginnende als de gevorderde skiër zijn er genoeg mogelijkheden in Ski Arlberg. De skibushalte is op ca. 100 meter van Bergspitz.
Het centrum van Sankt Anton am Arlberg is op ongeveer 1 km afstand. Hier vindt je supermarkten, diverse winkels, restaurants, een skischool, skiverhuur en gezellige après-ski bars. Verder zijn er diverse activiteiten in de omgeving zoals een klimmuur, paragliding, curling en een rodelbaan. Wandelaars en langlaufers kunnen diverse tochten maken in de omgeving.
Een verblijf in Bergspitz is inclusief uitgebreide cateringservice. Deze service bestaat uit zeven keer uitgebreid ontbijt, zes keer iets lekkers na het skiën en zes keer een uitgebreid 3-gangen diner. Tijdens je verblijf zijn alle drankjes inclusief (uitgezonderd sterke drank). Meer informatie kun je vinden onder "Extra te boeken".
Je hoeft je dus nergens meer druk om te maken, je kunt gewoon volop genieten van alles wat het gebied je te bieden heeft.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement bergspitz inclusief catering en privé-sauna - 6 personen

De ligging van "chalet-appartement bergspitz inclusief catering en privé-sauna - 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.