Chalet-appartement Haus Schuler - 4-6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

In het bekende Sankt Anton am Arlberg, in de wijk Nasserein, ligt Haus Schuler met meerdere chalet-appartementen. Op ca. 350 meter van het huis is de Nassereinbahn en met deze lift bereik je het Ski Arlberg skigebied. Dit gebied heeft zeer uitgebreide en sneeuwzekere pistes die uitdaging bieden voor beginners en gevorderden.
Het centrum van Sankt Anton am Arlberg is op ca. 1,6 km van Haus Schuler. Dit bekende wintersportoord is één van de oudste dorpen van Oostenrijk en heeft van alles te bieden. Je kunt er terecht voor een gezellige après-ski in één van de bars of lekker uit eten in een restaurant. Daarnaast zijn er vele spa's en meerdere winkels waaronder een supermarkt.
Haus Schuler bestaat uit meerdere verzorgde chalet-appartementen. In het huis is een Wi-Fi internetverbinding en een skiberging met skischoendroger. Het is mogelijk om bij Haus Schuler te parkeren.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement haus schuler - 4-6 personen

De ligging van "chalet-appartement haus schuler - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.