Chalet-appartement Aurora inclusief catering - 8-12 personen

8

 
Deel deze accommodatie via:
12
Chalet.nl logo

Chalet-appartement Aurora heeft een fantastische ligging, net boven het centrum van Sankt Anton en direct aan de blauwe piste. Via deze piste kom je in het centrum, waarvandaan onder andere de Galzigbahn vertrekt. Met deze lift kun je het uitgestrekte skigebied van Ski Arlberg verder gaan ontdekken. Aan het einde van de dag kun je via de blauwe piste tot aan het chalet-appartement skiën. De skibus stopt op ca. 300 meter van het chalet-appartement.
Het levendige centrum is te voet in zo'n tien minuten te bereiken. Hier vind je o.a. de skischool, skiverhuur, diverse winkels, gezellige restaurants en (après-ski)bars.
Het gehele chalet bestaat uit twee huishelften. Een deel van de rechter huishelft hebben wij in ons aanbod, het gaat hierbij om de begane grond en de derde verdieping. De eigenaresse woont zelf op de eerste verdieping en op de tweede verdieping zijn andere appartementen gelegen die worden verhuurd. De verdiepingen zijn door middel van een trappenhuis met elkaar verbonden. Om de rust van de andere gasten en van de eigenaresse te bewaren, verzoekt de eigenaresse vriendelijk om na 22:30 uur stil te zijn.
Chalet-appartement Aurora wordt inclusief uitgebreide cateringservice verhuurd. De cateringstaf zorgt er voor dat het ontbijt (7x) klaar staat en bereidt 's avonds een heerlijk drie-gangen diner (6x) in het chalet-appartement. Meer informatie over de inhoud van deze service kun je vinden onder "Extra te boeken".
Kortom, je hoeft je nergens meer druk om te maken en je kunt heerlijk genieten van alles wat het gebied je te bieden heeft.
Bij het chalet-appartement is gratis parkeergelegenheid.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement aurora inclusief catering - 8-12 personen

De ligging van "chalet-appartement aurora inclusief catering - 8-12 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.