Chalet-appartement Panorama Lodge Deluxe - 4-6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Panorama Lodge in Schladming is in de winter van 2018 geopend en ligt direct aan de piste (Nr. 37), je stapt zo op de ski's naar de Goldenjet skilift, op ca. 800 meter van het appartement. De skibus stopt direct voor de deur. Panorama Lodge ligt in de wijk Rohrmoos, het gezellige en levendige centrum van Schladming bevindt zich op ca. 1,5 km afstand.
Een actieve dag op de piste afsluiten in de après-ski? Dat kan in het centrum van Schladming zeker. Er zijn tal van après-ski mogelijkheden. Verder biedt het dorp nog vele andere activiteiten, zijn er diverse winkels en restaurants op ongeveer 1,4 km afstand.
De appartementen van Panorama Lodge zijn modern en comfortabel ingericht. De ligging van de appartementen is direct naast het hoofdgebouw van hotel Erzherzog Johann waar je een ontbijt en/of diner kunt bijboeken. Tegen betaling kun je ook gebruik maken van de wellness van Erzherzog Johann (€18,00 p.p.p. keer, alleen voor volwassenen) of van het naastgelegen Hubertus (€12,00 p.p.p. keer).
Voor elk appartement is er één ondergrondse parkeerplaats beschikbaar. Daarnaast is er een skiberging met skischoenendroger.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement panorama lodge deluxe - 4-6 personen

De ligging van "chalet-appartement panorama lodge deluxe - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.