Appartement Sissipark Schladming-Dachstein - 8-12 personen

0.7 / 12 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
12
Chalet.nl logo

Vanuit de appartementen Sissipark Schladming-Dachstein stap je direct de blauwe piste (nummer 1b) op. Je kunt vervolgens naar de Tauern Seilbahn, deze is gelegen op slechts 200 meter afstand van de appartementen. Verder vind je op 800 meter afstand de Hauser Kaibling Gondelbahn. Ook terug kun je tot aan de accommodatie skiën. De skischool bevindt zich op ca. 600 meter afstand en is te bereiken via een pad waarover je bij voldoende sneeuw kunt skiën.
Sissipark Schladming-Dachstein bestaat uit 21 luxe appartementen, van een 4-persoons studio tot een 12-persoons appartement. De appartementen zijn stijlvol ingericht en hebben allemaal een privé-sauna! Vanuit Sissipark Schaldming-Dachstein heb je een mooi panoramisch uitzicht. Op de begane grond is een skiberging gelegen en er is broodjesservice en gratis Wi-Fi in de appartementen aanwezig. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.
De appartementen zijn gelegen in Haus im Ennstal, aan de gelijknamige rivier. In het dorpje vind je een supermarkt (ca. 500 m), enkele restaurants en een skischool. Het authentieke Schladming is gelegen op ca. 6,5 km afstand. Verder vind je rondom het gebied prachtige langlaufloipen.

Boekingsinformatie

Ligging appartement sissipark schladming-dachstein - 8-12 personen

De ligging van "appartement sissipark schladming-dachstein - 8-12 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.