Chalet Zirbenchalet Wald - 8-10 personen

9

 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Zirbenchalet Wald is volledig afgewerkt en ingericht met dennenhout wat een zeer rustgevende uitstraling heeft. Het chalet is helemaal vrijstaand en is van alle luxe voorzien.
De dichtstbijzijnde skilift ligt op ca. 2000 meter. Van hieruit heb je een directe aansluiting met het skigebied van Flachauwinkl. De skibus naar Wagrain vertrekt op ca. 100 meter afstand. Een langlaufloipe loopt direct langs het chalet. Het mooie meertje Jägersee ligt op korte afstand en de omgeving is een waar paradijs voor wandelaars. Het kleine centrum van Kleinarl ligt op ca. 2 km afstand, een restaurant vind je op ca. 1,6 km van het chalet.
Het chalet beschikt over een carport, skiberging met skischoendroger en gratis Wi-Fi. Dagelijkse broodjesservice is mogelijk en bovendien kun je verse eieren en melk van hun eigen boerderij bestellen en laten bezorgen.

Boekingsinformatie

Ligging chalet zirbenchalet wald - 8-10 personen

De ligging van "chalet zirbenchalet wald - 8-10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.