Chalet Auhof inclusief catering - 20-26 personen

1.4 / 6 beoordelingen
26
Chalet.nl logo

Het catered chalet Auhof is gelegen aan de rand van Flachau, op 700 meter van de skilift. Er stopt een skibus bij het chalet. Deze bus brengt je in slechts 5 minuten naar de skilift. Het gezellige dorpscentrum van Flachau bevindt zich op 900 meter van het chalet. Hier vind je diverse winkels, restaurants en vele après-skigelegenheden.
Het ruime, vrijstaande chalet Auhof is een voormalige boerenwoning die in 2012 geheel is gerenoveerd. Er is een grote eetkamer die tevens gebruikt kan worden als gezamenlijke ruimte. Het chalet beschikt over 12 slaapkamers en 8 badkamers. Verder is er in de tuin een Finse houtgestookte sauna (1x per week gratis te gebruiken, in overleg met de staf ter plaatse, meerkosten extra gebruik: € 40,- voor 2 uur).
Chalet Auhof wordt alleen inclusief uitgebreide cateringservice verhuurd. Dit houdt in dat de cateringstaf heerlijke maaltijden voor je bereidt en ervoor zorgt dat het chalet schoon en gezellig is. De catering service omvat o.a. 7x ontbijt en 6x drie-gangen diner (zie Extra te boeken voor volledige omschrijving). Met deze service hoef je je nergens meer druk over te maken, echt vakantie!
De cateringstaf verblijft in een eigen slaapkamer met badkamer op de begane grond van het chalet.

Boekingsinformatie

Ligging chalet auhof inclusief catering - 20-26 personen

De ligging van "chalet auhof inclusief catering - 20-26 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.