Appartement Alpin Apart - 2-4 personen


 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

De verzorgde appartementen van Alpin Apart liggen op een rustige en zonnige locatie in de wijk Reitdorf, in Flachau. De Space Jet 1 stoeltjeslift, waarmee je in het Salzburger Sportwelt skigebied komt, ligt op ongeveer 2,4 km afstand van de appartementen. Bij de lift vind je ook de skiverhuur en een skischool. De skibus brengt je in een paar minuten naar en van de lift en stopt voor de deur van de appartementen. Aansluiting op het langlauf netwerk van Flachau heb je vanaf de appartementen, er loopt een route vrijwel direct langs de accommodatie.
Het centrum van Flachau met diverse winkels, restaurants en bars bevindt zich op zo'n 5 km afstand. Op ca. 2 km vind je een kleine supermarkt.
Na een dag skiplezier in de Snow Space Salzburg is het heerlijk bijkomen in de wellnessruimte van Alpin Apart. In de wellnessruimte vind je een binnenzwembad, sauna, infraroodcabine en hammam. De appartementen zijn comfortabel ingericht en beschikken over een balkon. Voor de kinderen is er een speelruimte aanwezig. Verder is er een skiberging, Wi-Fi internetverbinding en wasmachine (tegen betaling). Parkeren kan bij de appartementen.

Boekingsinformatie

Ligging appartement alpin apart - 2-4 personen

De ligging van "appartement alpin apart - 2-4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.