Appartement Sieglhub met privé-sauna - 4-6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

De appartementen Sieglhub bestaan uit drie appartementen, geschikt tot maximaal 6 personen. De appartementen zijn modern en sfeervol ingericht en bij de inrichting is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen.
De appartementen Sieglhub hebben een rustige ligging aan de rand van Flachau. Op 400 meter afstand vind je het dalstation van Space Jet 1 waarmee je in het skigebied van Flachau komt. Wil je een dag elders starten? De skibus stopt op slechts 30 meter van het hotel. Het gezellige en levendige centrum van Flachau, met bars, winkels en restaurants, is op loopafstand.
Sieglhub bestaat uit drie appartementen, vijf 2 onder 1 kap chalets en het Hotel Sieglhub. In het hotel kun je gratis gebruikmaken van de speelkamer (tafelvoetbal en tafeltennis). Er is een dagelijkse broodjesservice (tegen betaling) of je kunt er voor kiezen om ter plaatse ontbijt of avondeten bij te boeken.

Boekingsinformatie

Ligging appartement sieglhub met privé-sauna - 4-6 personen

De ligging van "appartement sieglhub met privé-sauna - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.