Chalet Franz inclusief catering - 8-10 personen


 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

In het kleine, maar gezellige Flachau ligt het nieuwgebouwde chalet Franz (open sinds december 2019). Vanuit Flachau heb je drie liften met welke je omhoog kunt. De Star Jet I ligt op ca. 900 meter van het chalet. Met deze lift kom je in een deel van het Ski Amadé - Salzburger Sportwelt skigebied. Dit gebied heeft voor ieder wat wils te bieden. De skiliften zijn gemakkelijk te bereiken met de gratis skibus, de bushalte is op ca. 100 meter bij chalet Franz vandaan.
Het centrum van Flachau ligt op ca. 700 meter van het chalet. Na het skiën verzamelen de meeste zich in de Hofstadl of één van de andere gezellige bars. Verder vind je in het dorp meerdere restaurants en een supermarkt.
Chalet Franz heeft een moderne en comfortabele inrichting. Na een sportieve dag in de buitenlucht kun je opwarmen in je eigen sauna (tussen 17.00 en 19.00 uur). Chalet Franz wordt inclusief uitgebreide cateringservice verhuurd. Je hoeft je dus nergens meer druk om te maken, je kunt volop genieten van alles wat het gebied je te bieden heeft!
De catering omvat:
7x Ontbijtbuffet; o.a. met koffie, thee, vruchtensap, stokbrood, (chocolade)croissants, kaas, diverse soorten vleeswaren en zoet beleg.
6x Diner (tussen 18:00 en 19:30); uitgebreid 3-gangen diner, inclusief frisdrank, sappen, bier en een passende wijn, en na de maaltijd een kopje koffie of thee.
Gedurende de gehele dag zijn drankjes (behalve sterk alcoholische dranken en in redelijke mate) inclusief.
Midden in de week heeft de chaletstaff een vrije dag. Op deze dag is het ontbijt self-service en word je geacht om op eigen kosten voor het diner te zorgen.

Boekingsinformatie

Ligging chalet franz inclusief catering - 8-10 personen

De ligging van "chalet franz inclusief catering - 8-10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.