Appartement Hofresidenz - 4-6 personen

9

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Centraal gelegen in de Salzburger Sportwelt (onderdeel van het uitgestrekte Ski Amadé) vind je de appartementen Hofresidenz. Vanaf hier kun je maar liefst drie deelgebieden gemakkelijk bereiken.
Op ca. 3 km afstand vind je de Hochbifangbahn skilift waarmee je het skigebied van Radstadt-Altenmarkt in komt. In Flachau (ca. 4 km) kun je met de Spacejet skilift het skigebied Skischaukel Flachau-Wagrain-St.Johann in. En vanuit Flachauwinkl (ca. 12 km afstand) kun je het Skiparadies Zauchensee-Flauchauwinkl-Kleinarl in. De skibushalte ligt op slechts 20 meter.
Het gezellige centrum van Altenmarkt ligt op 1 km, een supermarkt vind je al op 100 meter afstand. Voor langlaufers is er op 50 meter een loipe en voor de schaatsliefhebbers is er op 500 meter een ijsbaan.
In appartementengebouw Hofresidenz is een receptie, skiberging, ontbijtruimte en restaurant. Broodjesservice, ontbijt en half pension zijn op aanvraag mogelijk (allen tegen betaling). Ook vind je er een wellnessruimte met Finse sauna, stoombad, relaxruimte en fitnessruimte met meer dan 40 apparaten (geopend van 7.00 – 19.00 uur, vanaf 14 jaar). Bij het appartementengebouw zijn parkeerplaatsen.

Boekingsinformatie

Ligging appartement hofresidenz - 4-6 personen

De ligging van "appartement hofresidenz - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.