Chalet Grabenhütte - 4-7 personen


 
Deel deze accommodatie via:
7
Chalet.nl logo

Chalet Grabenhütte heeft een rustige en zonnige ligging en is omgeven door bossen. Ben je op zoek naar een chalet waar je kunt ontstressen en waar je in de keuken nog op de ouderwetse manier kookt zonder alle luxe apparaten? Dan is Chalet Grabenhütte zeker een aanrader. Er is geen koelkast in het chalet maar producten worden koel gehouden in de kelder of in de bron voor het chalet. Verwarmd wordt het chalet door middel van een houtoven en Oostenrijkse Kachelofen en stroom werkt met zonnepanelen en is beperkt beschikbaar. Het chalet is in 2014 geheel gerenoveerd maar heeft zijn authentieke karakter behouden. Je vindt hier nog vele accessoires en materialen van vroeger en in combinatie met moderne elementen geeft dit een fantastische uitstraling.
Het chalet ligt op ca. 4 km van het gezellige kleine centrum van Maria Alm. Hier vind je restaurants, bars en winkels. In Saalfelden (op ca. 12 km) zijn verschillende grote supermarkten. Het dichtstbijzijnde restaurant, de skilift en piste zijn op 2 km afstand te vinden.

Boekingsinformatie

Ligging chalet grabenhütte - 4-7 personen

De ligging van "chalet grabenhütte - 4-7 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.