Appartement Sonnenhang - 4 personen

7

 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Het appartement Sonnenhang is rustig gelegen in Mühlbach am Hochkönig en vormt de ideale uitvalsbasis voor degene die van rust en natuur houdt. De skibus stopt al op 50 meter, deze brengt je naar het skigebied Mühlbach-Hochkönig (6 km). Met de skilift Karbachalm kom je in het Mühlbach am Hochkönig skigebied, wat direct verbonden is met het skigebied van Dienten en Maria Alm. Hierdoor kun je 150 km aan gevarieerde pistes verkennen. Dichterbij (op 1,7 km) vind je al de Saukarlift van het kleinere Hochkeil-skigebied met enkele pistes.
Op 100 meter van appartement vind je al een restaurant en bar. Het familievriendelijke dorp Mühlbach am Hochkönig ligt op ca. 4 km van Sonnenhang en is een leuke bestemming voor gezinnen met kinderen. Je vind er een aantal knusse restaurants, uitnodigende winkeltjes en een aantal gezellige barretjes. Ook zijn er in de omgeving genoeg mogelijkheden om te langlaufen, wandelen en rodelen.
Het comfortabele appartement beschikt over een balkon waar je een prachtig uitzicht hebt op de omliggende besneeuwde bergen. In het appartementencomplex is een lift en een skiberging waar je het materiaal kunt opbergen. Verder kun je gebruik maken van de wasmachine en droger (tegen betaling) en zijn er parkeerplaatsen aanwezig. Sneeuwkettingen worden aanbevolen.

Boekingsinformatie

Ligging appartement sonnenhang - 4 personen

De ligging van "appartement sonnenhang - 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.