Appartement Haus Harlander - 6 personen

8

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Appartement Harlander ligt bij Dorfgastein, in de wijk Harbach, op 500 meter van de skibushalte. De pistes en skiliften van het skigebied Dorfgastein - Grossarltal liggen op 2,5 km van het appartement. Hier bevindt zich ook een skischool. De skilift in Bad Hofgastein, waarmee je het skigebied Skischaukel Schlossalm - Angertal - Stubnerkogel in komt, ligt op 7,5 km afstand. Ga je liever langlaufen? Op 3 km afstand vind je een loipe.
Voor je dagelijkse boodschappen kun je op ca. 2 km afstand terecht en in een straal van ca. 7 km is een rodelbaan, een ijsbaan en tevens een overdekt zwembad.
Haus Harlander bestaat uit twee appartementen, waarvan wij er één aanbieden. De appartementen hebben een zonnige ligging en zijn omgeven door bomen. In het appartementenhuis is een skiberging en wasmachine (voor medegebruik). Broodjesservice is mogelijk. Verder zijn er parkeerplaatsen.

Boekingsinformatie

Ligging appartement haus harlander - 6 personen

De ligging van "appartement haus harlander - 6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.