Chalet Schröckhütte - 8-10 personen

4.5 / 2 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Dit gezellige, met licht hout gebouwde chalet (ca. 150m2) is gelegen in het Gasteinertal. Chalet Schröckhütte heeft een zonnige en rustige ligging boven het deel Bad Hofgastein, afgescheiden van de drukte. Met de skilift bereik je eenvoudig het schitterende skigebied Gastein, gelegen op 3 km afstand. Het skigebied biedt veel mogelijkheden voor zowel skiërs als snowboarders. De skischolen beschikken over goed getrainde skileraren, iedere maandag organiseert de skischool een skisafari avontuur waarvoor je je kan inschrijven. Er zijn ook mogelijkheden om onder leiding van een gids te wandelen door de hoge pakken sneeuw, skitouren te maken of te snowbiken. Er is een langlaufloipe op 2,5 km afstand. Het centrum van Bad Hofgastein is gelegen op 2,5 km afstand, hier vind je o.a. restaurants.
Chalet Schröckhütte wordt gedomineerd door veel hout. Het chalet is ca. 2 jaar geleden gerenoveerd en is ideaal om van de winter te genieten met familie of vrienden. Warm water is in dit chalet verkrijgbaar via een stroomboiler. Vanuit het chalet heb je een prachtig uitzicht over de omliggende bergwereld en het bekijken van de zonsondergang is een aanrader.
De boerderij van de eigenaar ligt op ca. 1 km afstand, hier kun je boter, kaas en melk kopen. Broodjesservice is mogelijk.

Boekingsinformatie

Ligging chalet schröckhütte - 8-10 personen

De ligging van "chalet schröckhütte - 8-10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.