Appartement Mondi Holiday Bellevue Panorama - 4-6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Mondi Holiday Bellevue is een mooi, centraal gelegen resort met o.a. appartementen in Bad Gastein. De piste en skilift liggen op circa 5 minuutjes lopen en is tevens bereikbaar met de skibus, de skibushalte bevindt zich op 200 meter, Met deze skilift, de Stubnerkogelbahn, kom je in het grootste deel van het Gasteinertal: Skischaukel Schlossalm - Angertal – Stubnerkogel. Bij het dalstation bevindt zich ook een skischool. Het centrum van Bad Gastein vind je al op 300 meter.
In het resort Mondi Holiday Bellevue is aan alles gedacht, zo is er een bowlingbaan, biljard, fitnessruimte, en zelfs een wellnesscentrum met zwembad, stoombad, sauna, whirlpool en ontspanningsruimte. Zo kan er na het skiën lekker relaxed worden. Ook is er een solarium en zijn massages mogelijk. Voor de kinderen is er een kinderspeelkamer, een kinderprogramma en opvang.
Er is een receptie, lift, lounge met televisie, Wi-Fi, een skiberging, wasmachine en droger. Er is een restaurant, bar en ontbijtruimte. Broodjesservice, ontbijt- en/of avondbuffet (halfpension) zijn mogelijk. Tevens zijn er parkeerplaatsen en er is een parkeergarage (tegen betaling, op aanvraag).

Boekingsinformatie

Ligging appartement mondi holiday bellevue panorama - 4-6 personen

De ligging van "appartement mondi holiday bellevue panorama - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.