Appartement La Luna - 10-14 personen

9

 
Deel deze accommodatie via:
14
Chalet.nl logo

Appartementenhuis La Luna is rustig en zonnig gelegen tegen een helling in het dorpje Kappl, op ongeveer 10 km afstand van Ischgl. Op ongeveer 1,6 km afstand ligt de DIAS-bahn cabinelift, die je toegang geeft tot de pistes en andere liften van het skigebied van Kappl (ca. 42 km piste), onderdeel van het grote Silvretta-skigebied (347 km piste). Bij deze skilift vind je tevens een skischool. De gratis skibus naar de DIAS-cabinelift vertrekt op slechts 10 meter afstand.
Het gemoedelijke centrum van Kappl vind je op ca. 450 meter. Hier bevinden zich onder andere een supermarkt, restaurants en bars. Ook zijn er in Kappl een rodelbaan, een langlaufloipe, een funpark voor snowboarders, wellnessfaciliteiten en mogelijkheden voor wandelaars. Liefhebbers van après-ski kunnen in Ischgl hun hart ophalen.
Appartementenhuis La Luna is gebouwd in 2010 en modern ingericht. Het is o.a. voorzien van vloerverwarming, een skiberging met skischoenendroger en internet (WiFi, tegen betaling). Het is mogelijk om verse broodjes te laten bezorgen bij je appartement. Bij het appartementenhuis is parkeergelegenheid voor twee tot drie auto's.

Boekingsinformatie

Ligging appartement la luna - 10-14 personen

De ligging van "appartement la luna - 10-14 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.