Appartement Haus Jäger - 11 personen


 
Deel deze accommodatie via:
11
Chalet.nl logo

Appartementenhuis Jäger ligt in het dorp Kappl, op 2 km afstand van het centrum. Op 3 km afstand ligt de Dias cabinelift. Kappl heeft een skigebied met ca. 40 km piste en maakt deel uit van de Silvretta Arena, één van de grootste en populairste skigebieden van Oostenrijk. Het skigebied van Ischgl is 12 km verwijderd van appartementenhuis Jäger. De skibushalte is op slechts 50 meter verwijderd en de dalafdaling eindigt op 700 meter van appartementenhuis Jäger.
In het centrum van Kappl zijn diverse restaurants en supermarkten te vinden. Voor après-ski kun je het beste naar het centrum van Ischgl. Er is 30 km aan loipes in de omgeving van Kappl.
In appartementenhuis Jäger zijn in totaal drie appartementen met een landelijke en comfortabele inrichting, waarvan wij alleen het 11-persoonstype aanbieden. Er is parkeergelegenheid, een skiberging en skischoenendroger en gratis Wi-Fi. De eigenaar woont zelf op de begane grond.

Boekingsinformatie

Ligging appartement haus jäger - 11 personen

De ligging van "appartement haus jäger - 11 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.