Appartement Subretta - 3-5 personen


 
Deel deze accommodatie via:
5
Chalet.nl logo

Appartementengebouw Subretta ligt op ca. 1,5 km afstand van het centrum van Kappl, in de wijk Hof. Hier vind je diverse restaurants en supermarkten. Ben je op zoek naar een levendige après-ski en een uitgebreid aanbod aan bars en restaurants, dan kun je naar het bekende Ischgl op ca. 11 km afstand.
Op ca. 2,8 km afstand van appartementengebouw Subretta is de Dias cabinelift. Deze lift brengt je in de Silvretta Arena, één van de grootste en populairste skigebieden van Oostenrijk. Eén van de deelskigebieden van dit skigebied ligt in Kappl en heeft ca. 40 km aan pistes. De skibushalte is op slechts 80 meter verwijderd en de dalafdaling "Abfahrt nach Hof" eindigt op 550 meter van appartementengebouw Subretta.
Voor de langlaufers zijn er 30 km aan loipes in de omgeving van Kappl.
In appartementengebouw Subretta zijn in totaal vier landelijk ingerichte comfortabele appartementen. Er is een parkeerplaats, skiberging en gratis Wi-Fi. Ook is het ter plaatse mogelijk broodjesservice te regelen.
De eigenaar woont op de begane grond.

Boekingsinformatie

Ligging appartement subretta - 3-5 personen

De ligging van "appartement subretta - 3-5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.