Appartement Residenza Solaris studio - 2-3 personen


 
Deel deze accommodatie via:
3
Chalet.nl logo

Residenza Solaris is rustig en zonnig gelegen in de wijk Ebene, behorend tot de levendige wintersportplaats Ischgl. De dichtstbijzijnde skilift is de Pardatschgratbahn in Ischgl. Deze skilift is op ca. 3,5 km afstand van de appartementen gelegen en ook vind je hier pistes. De gratis skibus stopt vlakbij en brengt je in een paar minuten naar de lift.
Op 150 meter vanaf Residenza Solaris vind je een Gasthof waar je traditionele Tiroolse specialiteiten, maar ook internationale gerechten kunt eten. Het centrum van Ischgl ligt op ongeveer 3,5 km afstand van de appartementen. Je kunt hier o.a. terecht voor gezellige après-ski- en uitgaansgelegenheden, restaurants, winkels, supermarkten, kinderopvang en de skischool. Ook een overdekt zwembad en schaatsbaan vind je in het dorp. In de omgeving van Ischgl zijn er tevens prima mogelijkheden om te wandelen, langlaufen en rodelen.
De ruime appartementen van Residenza Solaris zijn licht en netjes ingericht en beschikken allemaal over een gratis Wi-Fi internet verbinding. In het appartementengebouw is een wellnessruimte aanwezig met een kleine sauna, stoombad en een ontspanningsruimte, waar je gratis gebruik van kunt maken. Er is een skiberging met skischoenendroger en er zijn gratis parkeerplaatsen bij het appartementengebouw. Broodjesservice is mogelijk.

Boekingsinformatie

Ligging appartement residenza solaris studio - 2-3 personen

De ligging van "appartement residenza solaris studio - 2-3 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.