Appartement Valisera zondag t/m zondag - 3 personen


 
Deel deze accommodatie via:
3
Chalet.nl logo

Appartement Valisera is gelegen in Ischgl, in de wijk Platt. De skibus stopt al op 100 meter van het appartement en brengt je in enkele minuten naar de skilift, waarna je heerlijk het uitgestrekte Silvretta Arena skigebied kunt verkennen! Mocht je liever op eigen gelegenheid naar de skilift gaan, op 3,1 km vind je de dichtstbijzijnde skilift en pistes van de Pardatschgratbahn.
Wintersportdorp Ischgl staat natuurlijk bekend vanwege de bruisende après-ski, je vindt er vele gezellige bars. Verder zijn er natuurlijk restaurants en winkels in het centrum te vinden. Maar ook voor de skischool of skiverhuur kun je hier terecht.
Het appartementenhuis heeft een zonnige ligging en beschikt o.a. over Wi-Fi en een skiberging met skischoenendroger. De appartementen zijn modern en verzorgd ingericht. Bij appartementenhuis Valisera zijn parkeerplaatsen.

Boekingsinformatie

Ligging appartement valisera zondag t/m zondag - 3 personen

De ligging van "appartement valisera zondag t/m zondag - 3 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.