Chalet Vergröss - 6-8 personen

1.3 / 6 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Chalet Vergröss is rustig gelegen op 2,6 km afstand van het centrum van het gezellige Ischgl. De cabinelift Pardatschgratbahn ligt met 2 km iets dichterbij. Deze cabinelift verschaft toegang tot het skigebied van Ischgl met in totaal zo'n 238 km piste, dat ideaal is voor zowel de beginnende als gevorderde skiër. Er kan gebruik gemaakt worden van de skibus om bij de skilift te komen, deze stopt op slechts 50 meter van chalet Vergröss.
Ischgl is een traditioneel Oostenrijks dorp in het Paznauntal. Het heeft een autovrij centrum en een ruim aanbod aan winkels, restaurants en bars. Voor een levendige après-ski ben je in Ischgl aan het juiste adres! Het dorp beschikt daarnaast over o.a. een fitnesscentrum, overdekt zwembad, diverse wellnessfaciliteiten, schaatsbaan, rodelbaan en er zijn mogelijkheden voor wandelaars en langlaufers.
Chalet Vergröss is een 8-persoons chalet met een rustiek Tiroolse sfeer en houten afwerking. Je kunt de ski's en skischoenen opbergen in de skiberging met skischoenendroger. Bij het chalet zijn twee parkeerplaatsen.
Bij een verblijf in chalet Vergröss ontvang je met de Gästekarte ca. 15% korting op de Silvretta-skipas!

Boekingsinformatie

Ligging chalet vergröss - 6-8 personen

De ligging van "chalet vergröss - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.