Chalet-appartement Chasa Patria - 6-8 personen

1.1 / 7 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Het modern ingerichte Tiroler chalet Chasa Patria is gelegen aan de rand van Ischgl, op een rustige locatie bij het bos. In het chalet zijn meerdere appartementen ondergebracht, waarvan wij de twee appartementen op de begane grond kunnen aanbieden. Deze twee appartementen worden alleen in combinatie verhuurd en bieden samen plaats voor 8 personen.
De cabinelift, die je toegang geeft tot het grote en sneeuwzekere Silvretta Arena skigebied, bevindt zich op een afstand van ca. 2,2 km van het chalet-appartement. De skibushalte vind je op 400 meter afstand van chalet-appartement Chasa Patria.
Ischgl is een geliefde wintersportbestemming. Het dorp heeft een autovrij centrum, waar vele voorzieningen te vinden zijn. Zo zijn er tal van winkels en restaurants, en ook voor een bruisende après-ski ben je in Ischgl aan het juiste adres. Andere faciliteiten in het dorp zijn o.a. een skischool, kinderopvang, een ijsbaan, een overdekt zwembad en wellnesscentra. Je vindt het centrum van Ischgl op ongeveer 2,4 km afstand van chalet-appartement Chasa Patria.
Er is parkeergelegenheid aanwezig bij het chalet. Broodjesservice is mogelijk bij deze accommodatie.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement chasa patria - 6-8 personen

De ligging van "chalet-appartement chasa patria - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.