Appartement Irmgard - 2 personen


 
Deel deze accommodatie via:
2
Chalet.nl logo

De appartementen van Haus Irmgard liggen in de wijk Valzur, ideaal als je niet in de populaire wintersportplaats Ischgl wilt verblijven, maar wel de pistes van de Silvretta Arena wilt gaan ontdekken. Je verblijft precies tussen de skigebieden van Ischgl en Galtür, beide gelegen op ca. 5,8 km afstand. Het skigebied van Galtür is overzichtelijk en daarom ideaal voor families met kleine kinderen of de beginnende wintersporters. Wil je wat meer uitdaging? Dan is het skigebied van Ischgl dat verbonden is met het Zwitserse Samnaun perfect, dit skigebied biedt vele pistekilometers voor elk niveau! De skibus stopt op zo'n 200 meter vanaf de appartementen.
Haus Irmgard beschikt over een gezamenlijke sauna met relaxruimte en douche waar je na een actieve dag tot rust komt. De appartementen zijn verzorgd ingericht en beschikken over een Wi-Fi internetverbinding. Verder is er een skiberging met skischoendrogers aanwezig en is er parkeergelegenheid.
Het centrum van Galtür ligt op ca. 3,5 km afstand van appartementen Irmgard. Hier vind je een aantal restaurants en o.a. een supermarkt. Voor meer voorzieningen zoals winkels, restaurants en bruisende après-ski bars kun je het beste naar Ischgl, op zo'n 5,8 km afstand.
De eigenaar verblijft in dezelfde woning als waar de appartementen zijn gelegen.

Boekingsinformatie

Ligging appartement irmgard - 2 personen

De ligging van "appartement irmgard - 2 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.