Appartement Fluh zondag t/m zondag - 4 personen


 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Aan de rand van Galtür, op een fijne rustige locatie, bevinden zich de appartementen Fluh. Het centrum is in ongeveer 10 minuten lopend te bereiken (ca. 600 meter). In het gemoedelijke centrum van Galtür vind je een aantal restaurants, een bakker, bank, apotheek en skiverhuur. Iets buiten het centrum (op ongeveer 900 meter vanaf het appartement) bevindt zich een kleine supermarkt. Voor een breder aanbod aan winkels, restaurants en après-ski bars kan je het beste naar Ischgl, op ca. 10 km afstand.
De dichtstbijzijnde skilift vind je op ca. 1,7 km vanaf appartementen Fluh. Deze stoeltjeslift brengt je in het Silvapark skigebied van Galtür. Hier vind je ook de skischool met oefenweide. Wil je een keer een ander skigebied verkennen? Met de Silvretta skipas heb je ook toegang tot de skigebieden van See, Kappl en Ischgl/Samnaun. De skibus stopt op ongeveer 150 meter vanaf de appartementen en rijdt via Galtür naar Ischgl.
Bij de appartementen kan je gratis parkeren, er is een skiberging en Wi-Fi internetverbinding.

Boekingsinformatie

Ligging appartement fluh zondag t/m zondag - 4 personen

De ligging van "appartement fluh zondag t/m zondag - 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.