Chalet Bergfried - 33-37 personen


 
Deel deze accommodatie via:
37
Chalet.nl logo

Chalet Bergfried met wellnessruimte bevindt zich op een prachtige locatie in het centrum van Galtür. Op ongeveer 2 km afstand in de wijk Wirl kan je de Birkhahnbahn stoeltjeslift nemen naar het kleinschalige skigebied van Galtür met ca. 40 km piste. Het is ook mogelijk om met de skibus (ca. iedere 20 minuten) naar het skigebied van Ischgl te gaan, met meer dan 230 km aan pistes. De skibus vertrekt op ca. 200 meter afstand van Bergfried. In beide skigebieden kan je terecht voor skischolen en skiverhuurders.
Vanaf 300 meter van het chalet zijn diverse winkels en restaurants te vinden in het centrum van Galtür. Voor bruisende après-ski kan je terecht in Ischgl, op ca. 9 km afstand van Galtür.
Chalet Bergfried is geschikt voor groepen van 33 tot 37 personen. Het chalet beschikt over een skiberging met skischoenendroger, een groot terras en 15 parkeerplaatsen voor het chalet.

Boekingsinformatie

Ligging chalet bergfried - 33-37 personen

De ligging van "chalet bergfried - 33-37 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.