Appartement Mitbringsl max. 4 volw. + 1 kind - 4-5 personen

0.8 / 9 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
5
Chalet.nl logo

Het moderne appartementencomplex Mitbringsl ligt in het hart van het knusse dorpje Serfaus en de appartementen bevinden zich boven een winkel.
De appartementen liggen op slechts 5 minuten loopafstand van de U-Bahn, dit is een ondergrondse metro die je binnen 2 minuten naar het dalstation brengt. Vanaf hier vertrekken er drie gondels die je direct middenin het skigebied van Serfaus-Fiss-Ladis brengen: de Komperdellbahn, de Alpkofbahn en de Sunliner. De Komperdellbahn brengt je naar het midden-station, vanwaar je alle richtingen op kan in het gebied. Hier beginnen ook de skilessen van de skischool en de wekelijkse avondshow (iedere woensdag, Adventure Night, tegen betaling).
Het knusse dorpscentrum van Serfaus is op loopafstand (bij de U-bahn, op 5 minuten lopen) en hier vind je o.a. een supermarkt, (sport) winkels, restaurants en een aantal bars. Direct naast de appartementen van Mitbringsl vind je een supermarkt en een aantal winkels en restaurants.
De appartementen hebben een moderne inrichting en hebben ieder een internetverbinding (Wi-Fi). Bij de appartementen is broodjesservice mogelijk en je kunt gratis gebruik maken van het ski depot met skischoendroger, bij het dalstation. Bij de appartementen van Mitbringsl is één gratis parkeerplaats per appartement beschikbaar, direct bij het appartementencomplex.

Boekingsinformatie

Ligging appartement mitbringsl max. 4 volw. + 1 kind - 4-5 personen

De ligging van "appartement mitbringsl max. 4 volw. + 1 kind - 4-5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.