Chalet Kraxner inclusief catering - 8 personen

2.8 / 3 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Chalet Kraxner is een ruim chalet gelegen aan het begin van het gezellige dorp Serfaus. Het chalet is gelegen vlakbij het parkeerterrein vanwaar ook het ondergrondse treintje vertrekt richting de skiliften. Je kunt 4 verschillende gondels nemen om het skigebied in te gaan. Het centrum van Serfaus is gelegen op nog geen 100 meter van het chalet, hier vind je veel winkels, restaurants en après-skigelegenheden.
Het chalet ligt op de eerste en tweede verdieping waardoor je een prachtig uitzicht hebt over onder andere het dorp en zijn kerk en het dal. Het chalet is in eenvoudige Tiroolse stijl ingericht en beschikt o.a. over een skiberging met skischoendrogers en internetverbinding (Wi-Fi).
Chalet Kraxner wordt inclusief uitgebreide cateringservice verhuurd! Je hoeft je dus nergens meer druk om te maken en kunt volop genieten van alles wat het gebied je te bieden heeft!
De catering omvat:
7x Ontbijtbuffet; o.a. met koffie, thee, vruchtensap, stokbrood, (chocolade)croissants, kaas, diverse soorten vleeswaren en zoet beleg.
6x Diner (tussen 18:00 en 19:30); uitgebreid 3-gangen diner, inclusief frisdrank, sappen, bier en een passende wijn, en na de maaltijd een kopje koffie of thee.
Gedurende de gehele dag zijn drankjes (behalve sterk alcoholische dranken en in redelijke mate) inclusief.
Midden in de week heeft de chaletboy of –girl een vrije dag. Op deze dag is het ontbijt self-service en word je geacht om op eigen kosten voor het diner te zorgen.

Boekingsinformatie

Ligging chalet kraxner inclusief catering - 8 personen

De ligging van "chalet kraxner inclusief catering - 8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.