Chalet-appartement Gut Sonnbichl - 4-6 personen


 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Chalet-appartement Gut Sonnbichl ligt net buiten het welbekende wintersportdorp Ladis, nabij de skilift die je direct in het prachtige en uitgestrekte skigebied van Serfaus / Fiss / Ladis brengt. Bij genoeg sneeuw is het zelfs mogelijk bijna helemaal terug te skiën naar de accommodatie (tot ca. 100 meter afstand van het chalet).
De Sonnenbahn Ladis-Fiss (ca. 750 meter) brengt je naar de twee gondels in het dal van Fiss (Möseralmbahn en de Schönjochbahn). Deze twee skiliften geven toegang tot het uitgebreide skigebied van Serfaus / Fiss / Ladis, met een gevarieerd aanbod aan pistes, funparken en freeride pistes.
Het centrum van Ladis vind je op een afstand van 2 km van chalet-appartement Gut Sonnbichl. Hier zijn o.a. een supermarkt, restaurants en een enkele après-ski bar gelegen. In het centrum bevindt zich ook een skischool.
Bij het chalet Gut Sonnbichl is o.a. een gratis Wi-Fi internetverbinding, parkeergelegenheid, een skiberging met skischoendroger en sauna.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement gut sonnbichl - 4-6 personen

De ligging van "chalet-appartement gut sonnbichl - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.