Appartement Ideal - 2-3 personen


 
Deel deze accommodatie via:
3
Chalet.nl logo

Appartementen Ideal, de naam zegt het al. Ideaal als je op zoek bent naar appartementen op korte afstand van de skiliften en vrijwel in het centrum van het gemoedelijke dorpje Ladis.
Op ca. 250 meter afstand vind je de Ladis Abfahrt, de skibus halte en de Sonnenbahn lift waarmee je een directe aansluiting hebt op het gehele skigebied van Serfaus/Fiss/Ladis. Op ca. 200 meter vind je het dichtstbijzijnde restaurant en winkels.
In Aparthotel Ideal is een restaurant, skiberging met skischoenendroger, kinderspeelkamer en gratis Wi-Fi. Bovendien is er een overdekt zwembad, sauna en relaxruimte. Tegen betaling kun je gebruik maken van het solarium of een massage en schoonheidsbehandeling boeken. Er is een broodjesservice mogelijk (tegen betaling).
Gebruik van het binnen zwembad is mogelijk van zondag tot zaterdag van 7.30 - 19.00 uur. Gebruik van de sauna is mogelijk van zondag tot vrijdag van 16.00 - 19.00 uur.

Boekingsinformatie

Ligging appartement ideal - 2-3 personen

De ligging van "appartement ideal - 2-3 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.