Appartement Schmittnhof - 8 personen


 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Appartement Schmittnhof ligt in het plaatsje Niederthai, vlakbij Umhausen (ca. 7 km). Niederthai heeft een klein beginners-/familieskigebied met drie sleepliften, een kinderlift en ca. 4 km piste. De dichtstbijzijnde lift en piste liggen slechts 50 meter van het appartement vandaan. De skischool en skiverhuur vind je op ca. 150 meter afstand. Niederthai ligt tussen de grotere skigebieden Oetz-Hochoetz (43 km piste, gelegen op ca. 16 km afstand) en Sölden (150 km piste, gelegen op ca. 28 km afstand).
Dit ruime 8-persoons appartement is gelegen op de zolderverdieping van woonboerderij Schmittnhof. Het appartement is verzorgd ingericht en beschikt over gratis internet (Wi-Fi) en een balkon. Voor gezamenlijk gebruik vind je in het huis een skiberging met skischoenendroger en buiten is er een kleine kinderspeelplaats. Het is mogelijk om 's ochtends verse broodjes te laten bezorgen en er is parkeergelegenheid bij het huis.
Op ca. 100 meter van appartement Schmittnhof bevindt zich een restaurant en een bakker is gelegen op ongeveer 1 km afstand. Verder bevindt zich in de directe omgeving van het appartement een langlaufloipe. Naast langlaufen kun je in de regio Umhausen/Niederthai o.a. rodelen, schaatsen, ijsklimmen en wandelen. In Umhausen kun je terecht voor meer voorzieningen als een supermarkt, winkels, restaurants en bars.

Boekingsinformatie

Ligging appartement schmittnhof - 8 personen

De ligging van "appartement schmittnhof - 8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.