Appartement Alpenapart Saphir Rubin - 2-3 personen


 
Deel deze accommodatie via:
3
Chalet.nl logo

De appartementen van Alpenapart Saphir liggen in de wijk Windau. Je verblijft net buiten het centrum van Sölden, aan de overkant van de rivier de Ötztaler Ache. De Gaislachkogelbahn ligt op ca. 150 meter afstand en is lopend via de voetgangersbrug te bereiken. Met deze lift kom je in het sneeuwzekere skigebied voor een onvergetelijke dag in de bergen. Aan het einde van de dag neem je de blauwe dalafdaling en kom je weer terug bij het dalstation van de Gaislachkogelbahn.
Langs het appartement loopt één van de korte langlaufloipes van Sölden. Een bakker vind je op zo'n 200 meter vanaf de appartementen en het centrum van Sölden ligt op ca. 900 meter vanaf Alpenapart Saphir. In het centrum vind je o.a. de skiverhuur, maar ook verschillende restaurants, winkels, supermarkten en de Freizeit Arena met o.a. een overdekt zwembad, sport,- en wellnessfaciliteiten. Ook voor een leuke après-ski zit je goed, na het skiën wordt het al snel gezellig in één van de vele après-ski-bars van het dorp.
Alpenapart Saphir beschikt over een skiberging met skischoenendroger, Wi-Fi internetverbinding en er is parkeergelegenheid.
Indien je na 20:00 uur arriveert, telt er een toeslag van € 100,00 (ter plaatse te betalen).

Boekingsinformatie

Ligging appartement alpenapart saphir rubin - 2-3 personen

De ligging van "appartement alpenapart saphir rubin - 2-3 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.