Chalet-appartement Haus Windachschlucht - 2-4 personen


 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Net buiten het centrum van Sölden, in een rustige wijk, liggen de chalet-appartementen Haus Windachschlucht. Op ca. 800 meter vind je de Gaislachkoglbahn welke je tot 3058 meter hoogte brengt. Vanaf dit punt heb je meerdere verbindingspistes en daarmee genoeg mogelijkheden om het gebied te gaan verkennen.
Het levendige centrum van Sölden ligt op ca. 1 km van Haus Windachschlucht. Hier vind je meerdere winkels, een supermarkt en restaurants. Verder ben je voor een middag/avond gezellige après-ski in Sölden aan het juiste adres. In het centrum vind je verschillende après-ski bars waar het feest al vanaf 15.00 uur losbarst. Verder worden er in Sölden verscheidende activiteiten georganiseerd zoals concerten en internationale wedstrijden.
Haus Windachschlucht bestaat uit verzorgde chalet-appartementen voor 2 tot 6 personen. De appartementen hebben een warme en knusse uitstraling door het vele gebruik van hout. Bij het chalet is een skiberging aanwezig en het is ook mogelijk om voor de deur te parkeren.
Broodjesservice is mogelijk (ter plaatse te regelen).
Let op: de sleutel moet eerst in Längenfeld opgehaald worden bij het sleuteladres, dit is op ca. 18 km van Haus Windachschlucht.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement haus windachschlucht - 2-4 personen

De ligging van "chalet-appartement haus windachschlucht - 2-4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.