Chalet-appartement The Peak Melisande 1 - 2-4 personen


 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

The Peak oftewel de top van je vakantiegeluk! De chalets en appartementen liggen aan de piste in Sölden en zijn een perfect startpunt om het Ötztal skigebied te gaan verkennen. Via de rode piste (nr. 21) ski je naar de Gigijochbahn. Pak je liever de skibus? Dat kan ook, want die stopt voor de deur.
De appartementen en chalets liggen op een helling waardoor je een prachtig panoramisch uitzicht hebt over de omliggende bergen. De inrichting is comfortabel en luxe. Sommige appartementen of chalets beschikken over een eigen infraroodsauna.
Op ca. 150 meter van The Peak is een restaurant 'Panorama Alm'. Bij dit piste restaurant kun je terecht voor lekker eten, maar ook voor een gezellige après-ski. Het restaurant is geopend tot 20:00 en de keuken sluit om 18:00.
Het centrum van Sölden ligt op ca. 1,5 km afstand van The Peak. Hier gaat het al vanaf halverwege de middag gezellig los tijdens de après-ski. Ook kun je in het dorp terecht voor je dagelijkse boodschappen of lekker uiteten in één van de restaurants.
Er is een skiberging met skischoendroger en er zijn parkeerplaatsen beschikbaar.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement the peak melisande 1 - 2-4 personen

De ligging van "chalet-appartement the peak melisande 1 - 2-4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.