Chalet-appartement Kerstin - 7 personen

9

 
Deel deze accommodatie via:
7
Chalet.nl logo

In de wijk Bodenegg, bij Sölden, ligt chalet-appartement Kerstin. Op slechts 200 meter afstand vertrekt de skibus die je naar de Gaislachkoglbahn brengt. Deze gondel brengt je tot 3058 meter hoogte in het sneeuwzekere skigebied Ötztal. De top van de Gaislachkogl is een prima uitgangspunt om het gebied te ontdekken.
Op ca. 6,2 km van het chalet-appartement is het centrum van Sölden. Hier begint vanaf 15:00 uur de levendige après-ski die tot in de late uurtjes doorgaat. Ook vind je in het centrum meerdere restaurants om lekker uiteten te gaan en een supermarkt voor je dagelijkse boodschappen.
Het chalet-appartement Kerstin is sfeervol en comfortabel ingericht. In de woonkamer is een typisch Oostenrijkse Kachelofen en het vele gebruik van hout geeft het appartement een warme uitstraling. Het chalet-appartement beschikt over een WiFi-internetverbinding. Bij de woning is parkeergelegenheid voor maximaal twee auto's.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement kerstin - 7 personen

De ligging van "chalet-appartement kerstin - 7 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.