Chalet-appartement s´ HimmelReich - 5 personen

9

 
Deel deze accommodatie via:
5
Chalet.nl logo

Net buiten het dorp Längenfeld liggen de chalet-appartementen ’s Himmelreich. Doordat ze in de buurt van het bruisende Sölden liggen, kun je gebruik maken van de vele faciliteiten die deze wintersportplaats te bieden heeft maar zit je niet in de massadrukte. Het vormt een ideale uitvalbasis om de diverse skigebieden in het Ötztal te ontdekken. Het skigebied van het bekende en populaire Sölden ligt op ca. 13 km afstand van de chalet-appartementen en het veelzijdige skigebied van Oetz ligt op ca. 24 km afstand. De gratis skibus stopt op ca. 80 m afstand, deze brengt je o.a. naar de skiliften in Sölden.
Voor de langlaufers onder ons hebben we ook goed nieuws, want op ca. 2,5 km ligt er een langlaufloipe. Ook zijn er wandelroutes in de directe omgeving. Zo heb je de mogelijkheid om naast het skiën ook eens op een andere manier actief bezig te zijn. Het centrum van het traditionele dorpje Längenfeld ligt op 2,5 km afstand. Hier vind je verschillende restaurants, bars, winkels en een skischool. Het wintersportdorp is de laatste jaren uitgegroeid tot een vrij levendige, maar toch gemoedelijke plaats.
De sfeervolle en moderne chalet-appartementen zijn comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Doordat de appartementen over grote ramen beschikken, heb je een prachtig uitzicht over de omliggende besneeuwde bergen. Verder beschikken de appartementen over Wi-Fi, vloerverwarming en een terras. Er is een skiberging met skischoendroger waar je fijn je ski of snowboard materiaal kunt opbergen na een dag actief op de piste. Sneeuwkettingen worden aanbevolen.
Bij het huis is parkeergelegenheid en broodjesservice is ter plaatse mogelijk.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement s´ himmelreich - 5 personen

De ligging van "chalet-appartement s´ himmelreich - 5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.