Chalet Riesneralm Chalets Elau - 8-10 personen


 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Net buiten het pittoreske Donnersbachwald, in de wijk Schaupp, ligt het kleinschalige chaletpark Riesneralm. Het chaletpark wordt momenteel gebouwd en enkele chalets zijn al opgeleverd. Bij de bouw is gebruik gemaakt van natuurlijk materialen met o.a. veel hout, wat voor een luxe uitstraling zorgt. Alle chalets beschikken over een privé-(infrarood)sauna en bieden plaats aan groepen tussen de 8 en 12 personen. Het chaletpark ligt midden in de natuur van het Donnersbachtal, aan een kabbelende beek en weg van de drukte. Een ideale plek voor een familievakantie en om heerlijk tot rust te komen.
Op zo'n 1,5 km afstand van het chaletpark vind je de Riesnerbahn, de stoeltjeslift die je op de Riesneralm brengt. Ook vind je bij het dalstation een eigen kinderskigebied met vijf afdalingen, liften en een skischool, ideaal voor de kleine skifanaten. Verder bevindt zich bij het dalstation van de Riesnerbahn een skiverhuur met skidepot, waar ze ook enkele levensmiddelen verkopen en een bar/restaurant (alleen overdag geopend). Een supermarkt ligt in Donnersbach, op zo'n 13 km afstand van de Riesneralm chalets. Vlak bij het chaletpark (ca. 200 meter) vind je een gezellige, typisch Oostenrijkse "Uhrige Hütte" waar je gezellig een drankje kunt drinken.

Boekingsinformatie

Ligging chalet riesneralm chalets elau - 8-10 personen

De ligging van "chalet riesneralm chalets elau - 8-10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.