Chalet Hüttendorf Wiese Söllberg, 2 volwassenen en 2 kinderen (t/m 15 jaar) - 2-4 personen


 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Chalet Hüttendorf Wiese heeft een heerlijke rustige ligging in de natuur, ver weg van alle hectiek en drukte. Het Hüttendorf bestaat uit drie houten chalets, een verwarmd buitenbad en chalet met sauna, stoombad en relaxruimte.

Op ca. 9 km afstand ligt het skigebied Hochzeiger. Dit is een wat rustiger gebied maar sneeuwzeker en heeft toch nog 40 kilometer aan pistes. Ook kun je met dezelfde skipas naar het gebied van Rifflsee (19 km piste) of de Pitztal Gletscher (21 km piste). De gratis skibus stopt vrijwel voor het Hüttendorf. In de directe omgeving zijn langlaufloipes en wandelwegen.
Op ca. 6 kilometer gelegen zijn winkels. Een receptie, restaurant, bar en skiberging met skischoenendroger bevinden zich in het naastgelegen Hotel Wiese. In het chalet is er gratis Wi-Fi. Het gebruik van het zwembad, sauna, stoombad en relaxruimte is inclusief. Aan de rand van het Hüttendorf is een parkeerplaats.
Je geniet in je chalet van de privacy van een privé huis maar hebt het comfort van een hotel want elke ochtend krijg je een uitgebreid ontbijt bezorgd in je chalet. Er is een koffiemachine en er zijn verschillende theesoorten. Ook krijg je een badjas en slippers voor de wellness en dagelijks schone handdoeken.

Boekingsinformatie

Ligging chalet hüttendorf wiese söllberg, 2 volwassenen en 2 kinderen (t/m 15 jaar) - 2-4 personen

De ligging van "chalet hüttendorf wiese söllberg, 2 volwassenen en 2 kinderen (t/m 15 jaar) - 2-4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.