Chalet Martina - 22-35 personen

7

 
Deel deze accommodatie via:
35
Chalet.nl logo

Op een centrale locatie in het Pitztal, bij het gezellige dorpje St. Leonhard, bevindt zich dit ruime chalet, dat ideaal is voor groepen. Chalet Martina vormt een ideale uitvalbasis om de diverse skigebieden van het Pitztal te verkennen. Met de gratis skibustransfer (op aanvraag) kun je het skigebied van Rifflsee (gelegen op ca. 9 km afstand) en de Pitztaler Gletscher (gelegen op ca. 10 km afstand) bereiken. Deze skigebieden zijn geschikt voor zowel skiërs als snowboarders, van alle niveaus. Ook voor langlaufers en wandelaars zijn er diverse mogelijkheden.
Het chalet is gelegen in de wijk Eggenstall. In het centrum van St. Leonhard op ca. 800 meter afstand vind je allerlei voorzieningen, waaronder een skischool, skiverhuur, kinderopvang, winkels, restaurants en après-skigelegenheden. Ook vind je er een 6 km lange rodelbaan, curling en een ijsbaan.
Chalet Martina is een voormalig pension en beschikt over o.a. een privé-sauna met relaxruimte. In het Gasthof naast het chalet is het mogelijk om halfpension of alleen te avondeten bij te boeken. Bij het chalet is voldoende parkeergelegenheid.

Boekingsinformatie

Ligging chalet martina - 22-35 personen

De ligging van "chalet martina - 22-35 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.