Chalet Clofers Leisure Lodges Jenig - 4-6 personen

9

 
Deel deze accommodatie via:
6
Chalet.nl logo

Clofers Leisure Lodges Jenig (voormalige Nassfeld Holiday Parcs) is een vakantiepark met chalets en heeft in 2018 haar deuren geopend. De in totaal 12 chalets zijn vervaardigd uit mooie robuuste houtsoorten en hebben een warme uitstraling. Ook de inrichting is sfeervol en modern maar geeft je toch ook het typisch Oostenrijkse gevoel.
De chalets liggen in Jenig, een buurtschap van Nassfeld, op ca. 6 kilometer van de Italiaanse grens. Vanuit Jenig Nassfeld Holiday Parcs heb je zicht op de skipistes die zich op ca. 3 kilometer afstand bevinden. Hier neem je de Millennium Express (de langste gondel in Oostenrijk) die je direct in het skigebied van Nassfeld brengt. Dit gebied is het grootste skigebied van Karinthiƫ en beschikt over moderne liften, sneeuwkanonnen en ruim 110 kilometer piste. De skibus naar deze gondel stopt op slechts 150 meter van Nassfeld Holiday Parcs maar uiteraard kun je ook met je eigen auto gaan.
Een grote supermarkt vind je op ca. 3,4 km afstand maar verse warme broodjes voor het ontbijt kun je dagelijks bij de receptie bestellen. Op korte afstand van het park ligt ook nog een benzinestation met een shop waar je voor kleinere inkopen terecht kunt.
Er is een algemene skiberging aanwezig op het park.

Boekingsinformatie

Ligging chalet clofers leisure lodges jenig - 4-6 personen

De ligging van "chalet clofers leisure lodges jenig - 4-6 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.