Chalet Clofers Relax Residences Rattendorf 4-persoons chalet - 4 personen

10

 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Clofers Relax Residences Rattendorf (voormalige Nassfeld Holiday Parcs) is een vakantiepark met chalets en opende in december 2019 haar deuren. De in totaal 45 chalets voor 4 tot 6 personen zijn uit hout vervaardigd en modern en sfeervol ingericht. Het park ligt in Rattendorf, een buurtschap van Nassfeld. Op ca. 2,4 km kan je de Millennium Express (de langste gondel in Oostenrijk) nemen naar het skigebied van Nassfeld. Het is het grootste skigebied van Karinthië en is vanwege de zuidelijke ligging ook erg zonzeker. De skibus stopt voor deur van het park.
Diverse winkels en restaurants zijn te vinden binnen een straal van 2,3 km, vlakbij de cabinelift in het buurtschap Tröpolach. In en rondom Nassfeld-Sonnleitn zijn diverse voorzieningen zoals een skischool, wellness faciliteiten, een schaatsbaan, curling, een rodelbaan, ca. 55 km aan wandelroutes en ca. 100 km aan loipes.
Er is een algemene skiberging aanwezig op het park.

Boekingsinformatie

Ligging chalet clofers relax residences rattendorf 4-persoons chalet - 4 personen

De ligging van "chalet clofers relax residences rattendorf 4-persoons chalet - 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.