Chalet-appartement Haus Pur bovenverdieping met privé-sauna - 6-8 personen


 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

De chalets en appartementen Haus Pur zijn gelegen op een vakantiepark met een totaal van 42 eenheden. Het bevindt zich in het kleinschalige dorpje Sankt Gallenkirch, op slechts 350 meter van de Grassjochbahn en de Valiserabahn I. Deze skiliften brengen je beide naar het uitgestrekte skigebied van Silvretta Montafon met een directe verbinding naar Nova en Hochjoch.
Sankt Gallenkirch heeft een klein en rustig centrum met o.a. een aantal restaurants, bars, een supermarkt en een skischool. Daarnaast kunnen wandelaars en langlaufers genieten van het rijke aanbod aan wandel- en langlaufroutes.
Op het vakantiepark vind je o.a. een receptiegebouw, een restaurant en een kiosk. Ontbijt is mogelijk (op aanvraag). Verder is er parkeergelegenheid op het terrein.
Haus Pur bestaat uit moderne appartementen die van alle gemakken is voorzien; met een ruime leefruimte, een smaakvol interieur en een balkon of terras met een prachtig uitzicht over de omgeving. Sommige appartementen beschikken tevens over een een privé-sauna.

Boekingsinformatie

Ligging chalet-appartement haus pur bovenverdieping met privé-sauna - 6-8 personen

De ligging van "chalet-appartement haus pur bovenverdieping met privé-sauna - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.