Chalet Alpenchalets Montafon - 16-24 personen


 
Deel deze accommodatie via:
24
Chalet.nl logo

In het mooie Montafon aan de rand van Gaschurn liggen de Alpenchalets Montafon. Deze chalets zijn nieuw gebouwd en hebben in november 2019 hun deuren geopend. Op 900 meter afstand van de chalets is de Versettla Bahn. Met deze skilift kom je in het Silvretta Montafon skigebied. Dit uitgestrekte skigebied heeft uitdagende pistes voor verschillende niveaus. Vanaf de chalets kun je gemakkelijk met de skibus naar de skilift, de bushalte ligt op ca. 50 meter van de chalets.
Gaschurn is een perfect uitgangspunt om het skigebied van Montafon te ontdekken. Het is een gezellige en relatief goedkoop wintersportdorpje. In Gaschurn vind je gezellige après-ski bars, maar ook restaurants en een aantal winkels.
De Alpenchalets Montafon zijn modern ingericht en hebben een grote woon- en eetkamer. Elk chalet heeft ook een eigen wellnessruimte met een Finse sauna en relaxruimte. Verder hebben de chalets een wasmachine, droger en een skiberging met skischoendroger.

Boekingsinformatie

Ligging chalet alpenchalets montafon - 16-24 personen

De ligging van "chalet alpenchalets montafon - 16-24 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.