Appartement Fischerkeusche Teresa - 5 personen


 
Deel deze accommodatie via:
5
Chalet.nl logo

Vlak bij de middeleeuwse burcht van het authentieke dorp Mauterndorf liggen de appartementen Fischerkeusche. Fischerkeusche hoorde in een ver verleden bij de burcht en kent een lange historie. De woningen zijn in 2020 geheel gerenoveerd en ingericht tot zes luxe vakantieappartementen, die individueel of als combinatie geboekt kunnen worden. De appartementen zijn daardoor ook ideaal als je met meerdere gezinnen of met een grote groep bent, maar wel wat privacy kunt waarderen. Naast de appartementen is er een gezamenlijke sauna en een loungeruimte met keuken en televisie, waar met ca. 15 - 20 personen gegeten kan worden. Indien er meerdere groepen zijn die de gezamenlijke ruimte willen gebruiken, worden hierover ter plaatse onderling afspraken gemaakt.
Het skigebied Grosseck Speiereck ligt op ca. 2 km afstand van de appartementen Fischerkeusche. De skibus stopt vrijwel voor de deur en brengt je in een paar minuten naar de Großeckbahn, waar je ook de skischool vindt. Doordat het skigebied niet te groot is, is het overzichtelijk en ideaal voor families met kinderen. Ook de meer ervaren wintersporter kan zich in de skiregio Lungau prima vermaken. Op de Grosseck Speiereck vind je een uitdagende, zwarte piste maar je kunt met de SkiLungau skipas ook op de Fanningberg (30 km piste) en in Katschberg-Aineck (70 km piste) skiën. Deze skigebieden liggen op zo'n 8,5 km afstand van Mauterndorf. Het skigebied van Obertauern ligt op ongeveer een kwartier rijden en behoort dus ook tot de mogelijkheden.
Het centrum van Mauterndorf ligt op loopafstand van de appartementen Fischerkeusche. In dit kleinschalige centrum vind je een (sport)winkel met verhuurmogelijkheden, enkele restaurants en een bakker.
Fischerkeusche beschikt over een skiberging met skischoenendrogers, wasmachine, droger en Wi-Fi internetverbinding. Er is parkeergelegenheid.

Boekingsinformatie

Ligging appartement fischerkeusche teresa - 5 personen

De ligging van "appartement fischerkeusche teresa - 5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.