Chalet Katschbergblick Combinatie 2 chalets - 20 personen


 
Deel deze accommodatie via:
20
Chalet.nl logo

De chalets Katschbergblick bestaan uit Chalet Petra en Chalet Paul. De chalets liggen naast elkaar en zijn vrijwel identiek. Bij de bouw van de chalets is gebruik gemaakt van veel hout en natuurlijke materialen waardoor de fijne Oostenrijkse sfeer is behouden. De chalets liggen op de Katschberg en je verblijft middenin het skigebied. De zwarte Tschaneckpiste is vlakbij, op zo'n 100 meter afstand vanaf de chalets. Voor de zeer ervaren wintersporter is het mogelijk om off-piste tussen de bomen door op de piste uit te komen.
Aan het einde van een actieve dag in de bergen van Katschberg-Aineck kom je via de piste terug tot vlak bij de chalets. Ontspan in de privé-sauna van het chalet of steek de houtkachel aan en maak het in woonkamer extra knus en gezellig.
Voor de boodschappen en leuke restaurants kun je terecht in het centrum, op ca. 1,8 km afstand van Chalet Petra en Chalet Paul. De chalets beschikken ieder over twee parkeerplaatsen, een skiberging en een terras met uitzicht over de omliggende bergtoppen. Verder is er een Wi-Fi internetverbinding en beschikken beide chalets over een wasmachine en droger. Door de ligging middenin de bergen kunnen sneeuwkettingen nodig zijn om de chalets te bereiken.

Boekingsinformatie

Ligging chalet katschbergblick combinatie 2 chalets - 20 personen

De ligging van "chalet katschbergblick combinatie 2 chalets - 20 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.