Appartement Kleinwalsertal Alpenroos - 4-7 personen

1.6 / 5 beoordelingen

 
Deel deze accommodatie via:
7
Chalet.nl logo

In het skigebied Kleinwalsertal ligt het gezellige dorpje Mittelberg, met in het centrum de appartementen Kleinwalsertal. De dichtstbijzijnde skilift is de Jedermann sleeplift op 250 meter afstand. Het dalstation van de Walmendingerhornbahn ligt op 1,5 km afstand en brengt je naar een hoogte van 1940m. Er is een skibushalte op 50 meter afstand. Het dorp Mitterberg is omringd door prachtige natuur en hoge bergtoppen.
In appartementengebouw Kleinwalsertal is een restaurant met broodjesservice, bar met televisie, een kegelbaan en pooltafels. Ook is er een skiberging. Na een dag op de piste kun je heerlijk gebruik maken van het zwembad, de sauna en relaxruimte. Verder is er nog een wellnesscentrum (tegen betaling). Voor kinderen is er een indoor speelruimte met trampoline, ballenbak en tafeltennistafels.
Ieder appartement beschikt over internet (Wi-Fi) en heeft zijn eigen parkeerplaats in de garage. Vanuit de garage kun je direct intern met de lift naar de appartementen.

Boekingsinformatie

Ligging appartement kleinwalsertal alpenroos - 4-7 personen

De ligging van "appartement kleinwalsertal alpenroos - 4-7 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.