Chalet Das Kitz Reith - 6-10 personen


 
Deel deze accommodatie via:
10
Chalet.nl logo

Het luxe Das Kitz Reith is rustig gelegen in Reith bei Kitzbühel, met uitzicht over de golf club. Het chalet heeft een gezellige en moderne, maar toch typisch Oostenrijkse inrichting. Reith bei Kitzbühel is gunstig gelegen tussen twee skigebieden in. Op 2,6 km van Valerie kan je de Fleckalmbahn nemen in Kirchberg naar het skigebied van de Kitzbüheler Alpen. Je kan het skigebied van SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental inkomen door op 7 km van het chalet de Sonnenlift te nemen. 300 meter van het chalet is de skibushalte.
In het centrum van Reith bei Kitzbühel zijn een aantal bars, restaurants en winkels te vinden. Tegenover het chalet bevindt zich de grote Golf Club Kitzbühel-Schwarzsee. Op ongeveer 3,3 km ben je in het centrum van Kitzbühel en kan je aprés-ski gelegenheden en een meerdere restaurants en winkels vinden.
In het sfeervolle chalet kunnen 10 personen verblijven en het beschikt over een open haard, privé wellness ruimte en balkon. Er zijn drie parkeerplaatsen naast het chalet.
Er zijn flexibele aankomstdata en verblijfsdagen mogelijk in dit chalet.

Boekingsinformatie

Ligging chalet das kitz reith - 6-10 personen

De ligging van "chalet das kitz reith - 6-10 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.