Appartement Klein und Fein - 4 personen


 
Deel deze accommodatie via:
4
Chalet.nl logo

Appartement Klein und Fein is in de stijl van een tiny house gebouwd. Het is niet groot maar alles wat je nodig hebt is aanwezig en de vele houtelementen geven het een gezellige sfeer. In de slaapkamers kun genieten van de sterrenhemel door de dakramen.
Het skigebied van Kitzski Kitzbühel/Kirchberg kun je bereiken met eigen auto of met de gratis skibus. Op ca. 9 km afstand is de gondel in Pass Thurn, dit is het middenstation van de gondel die vanuit Hollersbach vertrekt. Je kunt er dus ook voor kiezen om in Hollersbach in het dalstation in de gondel te stappen (nog geen 8 km verwijderd). Vanuit het bergstation heb je een directe aansluiting op het uitdagende skigebied.
Het centrum van Mittersill vind je op ca. 1000 meter van appartement Klein und Fein. In het centrum vind je winkels, bars en restaurants. Op 700 meter afstand vind je een winkelcentrum met grote supermarkt.
Appartement Klein und Fein beschikt over twee parkeerplaatsen.

Boekingsinformatie

Ligging appartement klein und fein - 4 personen

De ligging van "appartement klein und fein - 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.