Appartement Schönblick - 6-8 personen


 
Deel deze accommodatie via:
8
Chalet.nl logo

Appartementen Schönblick zijn twee appartementen onder één dak die als combinatie of los te boeken zijn.
Appartementen Schönblick ligt op slechts 200 meter van de Hornbahn. Dit gebied maakt onderdeel uit van het grote skigebied Kitzski Kitzbühel/Kirchberg, maar is een kleiner gebied op zich. Ideaal want hiermee is het ook een stuk rustiger en overzichtelijker. Wil je toch een dag het grotere gebied verkennen? Het dalstation van de beroemde Hahnenkammbahn ligt te voet op slechts 1 kilometer van appartementen Schönblick. Uiteraard kun je ook de gratis skibus nemen die bij het dalstation van de Hornbahn stopt. Jaarlijks vindt in januari één van de meest spectaculaire skiwedstrijden plaats op de Hahnenkamm waar de beste skiërs van de wereld grote risico's nemen bij de slalom en Abfahrt. Wil je zelf eens ervaren hoe moeilijk deze piste werkelijk is? Een groot deel van het seizoen is deze voor het publiek geopend en kun je je skivaardigheden testen.
Het mondaine centrum van Kitzbühel begint al op 200 meter afstand. Hier vind je een mix van typisch Oostenrijkse winkels en designer shops. Ook het aanbod aan bars en restaurants is zeer gevarieerd. Het historische centrum heeft zijn authentieke karakter behouden maar heeft ook een luxe uitstraling mede door internationale beroemdheden die hier een tweede huis hebben of vakantie houden.
Appartementen Schönberger heeft een eigen parkeerplaats en in de kelder is een skiberging met skischoenendroger.
Jongerengroepen zijn in deze appartementen niet toegestaan.

Boekingsinformatie

Ligging appartement schönblick - 6-8 personen

De ligging van "appartement schönblick - 6-8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven chalets in de buurt aan. Klik voor informatie.